Over

Bij Het Waardenhuis kun je terecht voor verbindende boodschappen: doeltreffende, fijnzinnige producten en diensten om de band met jezelf, de ander en de aarde te versterken. Aandacht(ge)schenken & (zelf)waarderingswaren. Er is een verdieping voor jezelf, je gezin en je omgeving. Met een langzaam groeiend assortiment dat jou doet bloeien. Huismerken zijn: Schenk aandacht®, Mini Mama Momenten , Het Waardenhuis en Onder-je-kussen-kaartjes. Het Waardenhuis organiseert (on)regelmatig activiteiten (zoals workshops) en vormt de thuisbasis van De Mobiele aandachtschenkerij®, die je sinds 2010 (als bedrijf) kunt inhuren. Klanten als Biblionet, Belastingdienst, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Kinderopvang Mundo Rotterdam, UMCG en het Ministerie van Financiën gingen je daar in voor.

‘Sinds ik me kan herinneren, zie ik waar aandacht ontbreekt. In plaats van erover klagen, voeg ik het liever toe. Vanachter de Mobiele Aandachtschenkerij ontvang je letterlijk en figuurlijk (een kopje) aandacht. Met al mijn producten en diensten creëer jij een sprankelende, heilige & veilige ruimte waarbinnen je je aandacht eenvoudig kunt richten. Op een (h)echtere band met jezelf, de ander en/of de aarde.’ – Annet, Aandachtschenker

Aarden & Aandacht
Het Waardenhuis werd van de grond af opgebouwd door mij, Annet. Ik geloof dat alles wat jij en ik nodig hebben in ons en onder onze voeten ligt. Het hier en nu is zoveel rijker dan je aanneemt. Juist tussen de regels schuilt de ruimte, in de PS’jes het grootste nieuws, aan de rand het detail, onder de oppervlakte de diepgang. Ik ben vóór omarmen. Zijn met wat is. Klinkt groots en meeslepend, gaat eerder subtiel. Door aarden (hier) & aandacht (nu). Met mijn Waardenhuiscollectie wil ik je inspireren om de waarde van jezelf (weer) in te zien. En die van anderen en de aarde. Ook wil ik je helpen om dat te uiten. Onvoorwaardelijk.

Conceptontwikkelaar & Aandachtschenker
In 2010 legde ik de eerste figuurlijke steen van Het Waardenhuis. Als kind al was het mijn talent om ‘iets van niets’ te maken. Jarenlang bouwde ik verder aan mijn fundering door te studeren (communicatie en kunstacademie), reizen en werken in binnen- en buitenland. Tot ik besloot om mijn gevoel voor taal, oog voor detail en behoefte aan diepgang, verbinding en onderzoek te combineren met mijn creativiteit, fijngevoeligheid en idealisme in ondernemerschap. Inmiddels heb ik mezelf uitgebouwd tot conceptontwikkelaar en Aandachtschenker. En tot moeder van een zoon (maar niet zomaar een ;)), echtgenote van, hoeder van kat Sjors en bovenal – of liever gezegd ‘onderal’ – mijzelf. Het Stenen (Tiny) Waardenhuis staat in onze tuin en is mijn werkplek.

Alles gaat niet altijd vanzelf. Gaandeweg zijn de producten en diensten die ik ontwikkel een manier geworden om jou en mij te helpen omgaan met onszelf, in verhouding tot de wereld. Zo werkt het voor mij. Ik hoop ook voor jou!

‘To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.’ – Ralph Waldo Emerson